Letih semacam

Skrg ni sy dh 34weeks letih tu lain mcam smpai nk berjalan pun semput2 . Nk angkat kaki pun rasa nk jatuh . Ada tk cara mcam mana tknak bagi letih . Rehat dh cukup . Masih sama .#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Hi mommy. Ni mungkin sebab stamina dari sebelum hamil tak berapa bagus. Biasanya saya akan berjalan dekat taman perlahan untuk dapatkan stamina. Tapi jangan push diri sendiri sangat, biasa la mommy pregnant. Mesti akan rasa penat 😅

34w mengah tu normal.even solat pon mcm joging dh rase.cara dia sabar je,semua tu pahala