ada tak jenis mcm sy?

skrg dah masuk 8bulan asyik nak makan je mmg lapar tak boleh tahan.. smpai kena tegur oleh nurse sebab berat badan terlalu naik.. dah cuba makan sikit2 tapi shari mesti bnyak makan kalau tak mmg lapar..#firstmom #firstbaby

14 Balas

Sy pun dh 8bln kuat mkn juga 🤣 mak sy kata biasa sbb xlma lgi bsalin jdi nafsu mkn naik

1y ago

kan tak boleh nak tahan.. asal g kilnik mmg kena tegur je berat badan kita naik

saya pun cepat lapar tpi x boleh mkn n minum byk, nnti perut mengeras n susah nk bernafas.

1y ago

hihi .. kalau sy tak makan mmg jdi nak menangis je padahal baru je lepas makan😂

Jgn risau awk tak keseorangan. Sy pun mcmtu, selera bertambah. Minum air pun byk

1y ago

kan sis🤭 dah la makan bnyak lepas tu mnum pun bnyak.. yg pentinh kita jaga makanan kita yg elok

hahahaha saya pun memg lapar je tak boleh tahan jugakk.

1y ago

kan sis samala