Naik berat

Skrg dah 6bulan.. cek klinik harini misi britahu naik 2.5kg dlm 2minggu.. terkesima dgr.. awal2 pregnant alahan teruk xmkn.. ni dah ok naik byk plak.. selera.. adoiyai.. pening.. hahaha…korang naik byk jgk ke?#ingintahu

9 Balas

1bulan sampai 3 bulan turun 1-2 kg. mabuk agak teruk tak boleh telan nasi. makan hujung jari je. masuk 4-5 bulan naik 1kg. dah boleh telan nasi. sampai sekarang selera makan belum bertambah. nasi pun selera makan yang mak masak je. kalau beli kat kedai tak selera nak makan. next ke kk 7bulan. kalau cek berat kat rumah sama je. statik.