Naik berat

Skrg dah 6bulan.. cek klinik harini misi britahu naik 2.5kg dlm 2minggu.. terkesima dgr.. awal2 pregnant alahan teruk xmkn.. ni dah ok naik byk plak.. selera.. adoiyai.. pening.. hahaha…korang naik byk jgk ke?#ingintahu

9 Balas

Saya appointment sebulan 1x sebelum ni. berat naik 1kg je dlm masa sebulan, Dr pesan suruh naikkan berat paling kurang sebulan 2kg. appointment baru ni sebulan naik 3kg, dh kena jmpa Dr balik sbb terlebih naik pulak. Adehhh susah nk maintain 🤣 Seminggu kena naik at least 500g, jadi sebulan 2kg je. Skrg tgh pregnant 6 bulan, berat naik 6kg.