Naik berat

Skrg dah 6bulan.. cek klinik harini misi britahu naik 2.5kg dlm 2minggu.. terkesima dgr.. awal2 pregnant alahan teruk xmkn.. ni dah ok naik byk plak.. selera.. adoiyai.. pening.. hahaha…korang naik byk jgk ke?#ingintahu

9 Balas

Saya bulan 1-4 berat statik, 42. Bila naik bulan 5 naik 45kg, bulan 6 ni dah 48kg. Naik sampai 3kg bulan ni, nurse doctor tak cakap apa, memang diam je. Saya tanya pun dia org kata patutnya 1kg je sebulan, tapi mereka ok sahaja.