pendarahan

skrg da 12 weeks..pndarahan start dri 9weeks bleeding seminggu with fresh blood dan darah ketul.doktor kata ok takde apa²..then 11 weeks bleeding blk seminggu brmula dri spotting coklat smpai fresh blood😓😓doktor still kata baby ok je..nak tanya mommy² yg prna ada pngalaman sama mcm ni😓setiap hari dibuai rasa risau teramat..2nd baby..baby 1st xde pun mcm ni.#bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

4 Balas

Ada makan duphaston tak sis? Sy kandungan first bleeding, tp belum rezeki kami. Skrg 2nd dah 13weeks, ada spotting coklat haritu masa 9weeks, then mkn duphaston 5 ke 6 hari mcmtu dah stop. Alhamdulillah semuanya okay. Harap sgt kandungan kalini selamat sihat sempurna semuanya 🤲🏻 sis keep positive ya! Semoga semuanya baik2 saja..