Suggestion please 🙂

Skincare apaa yang sesuai eh untuk pregnant ni? tak kisah laa sabun ke serum kee yang boleh buat kulit tak kering , sbb skrng dah 32week kulit mukaa jadi kering 🫠 #firstmom #firstbaby

2 Balas

saya hanya pakai scrub dri st.ives yg very mild to skin. sis pakai je pencuci mcm biasa cuma bykkan mosturising kulit. pakai mosturiser. saya suggest product dri Zarzou sis. DEM zarzou. meresap ke kulit dn sgt gentle! dn jgn lupa sunscreen !

mama's choice punya gentle face wash 😆 sy suka mmc stretch mark cream too