Trimester 3

Sjak masuk t3 ni mmng normal eh klau pedih ulu hati n x dpt tdr ? Nk tdr siang pon tkut tk dpt kira pergerakan baby... hakak2 yg ada pglm cer komen sikit... maklumla first mom 🥺#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

iye. normal. sy tido siang lps make sure at least dpt tick 5x gerakan baby dulu then tido dgn tenang hati 🤭🤭🤭 klu x, jenuh gk la kena kejut goncang² dia nk cukupkan 10 huhu

Ya mudah kena pedih ulu hati. Kena jaga waktu makan dan jangan makan terlalu pedas