Lambat datang haid

Hi, sis nk tnya sis lebih 1bulan belum dtg haid chek masih negatif apa perlu sis buat tp tanda2 seperti hamil dah ada sakit bawah perut belah kiri memang sakit Kena tunggu lgi ke or perlu jumpa doc?#ingintahu

6 Balas

Saya tak period 2bln dah beli test pregnant 5x tapi 1line je.. Sampai yg last sekali pegi lain farmasi sebab dah Malu 5x pegi dekat farmasi yg sama. Malam tu juga check ada 2 line tapi 1 samar.. Tapi kalau sakit bawah perut kadang saya nak period pun macam orang mengandung.. Sakit pay udara, sakit bawah perut, nak muntah Dan tak selera makan

3y ago

Hai sis, dh confirm hamil tak? Biasa sebulan lewat period dah dapat double line sama terang. Simptom-simptom tu ada dua samada nk period/hamil.

kdg2 hormon sis..saya smpai 3 bulan tak haid..mcm sis juga la cek masih je negatif..bulan ke3 cek alhamdulillah baru ada..ada la sekali saya jumpa doktor..doktor ckp kencing kotor..

Korang kes sy, banyak kali check dah banyak naik 2 line tp ada juga check 1 line. Rasa rasa ada potensi ke mengandung bila upt main main macam tu ?

3y ago

Hai sis, tunggu sebulan lewat period untuk dapat double line sama terang jika hamil. Pakai brand apa-apa atau tahap kesan HCG berlainan pun dh boleh dapat double line sama terang. Dan paling penting UPT klinik pun dh dpt kesan kehamilan kita.

Hai sis dh pregnant ke? Dah jumpa doktor? Sebulan lewat period sepatutnya dapat double line sama terang sis.

better g klinik or hosp sis ..

hormon tu