1tahun 16 hari berat badan 8.67kg normal tapi graf dy ok

sila kongsikan #bantusharing

8 Balas

alhamdullilah ❤️🌹 ok la tu.. selagi nurse KKIA tak ckp apa apa ok la tu... saya pulak.. risau baby saya 😅 haritu check utk 5 month and cucuk utk 5 month.. beratnya terlebih sudah 🤣😂.. berat nya 7.5kg... sebab saya fully breastfeed jadinya nurse tak kata apa la🤤 cuma dia ckp nnt turun la tu bila start makan nnt😄

graf ok, ok la tu puan. tak semestinya anak kena nampak bambam baru consider sihat. klo puan risau next checkup cite sekali concern puan, inshaAllah nurse akan explain siap bagi tips. sy suka buat gitu, dah baca info tapi sje nak tanya nurse time checkup. rasa mcm auto lega. hehe

Kalau graf okey and nurse okey. InshaAllah okey je tu. Kalau rasa was2 lepas ni masa check tu tanya je, anak kite okey ke tak. Nurse akan terangkan

selagi dlm range okay. nurse kk tak bising. mean okay tu awak. berat baby sy masa timbang usia setahun 6bulan baru 10kg.

Kalau nurse kata graf ok, okay je mommy

Ank sy 1y8m..8kg jer berat

ok je

ok