Vaksin untuk ibu mengndung

Siapa2 ibu mengndung sini dh kena vaksin? Boleh ke kta mengndung ni vaksin? Saya rasa ragu2 boleh ke pregnant vaksin? #pregnancy #ingintahu #advicepls

17 Balas

sy bru dpt date untk vksin bwh klnik kk, tp masa date tu 34w, was2 lak nk g,

nur zulaikha zul shukor ad effect truk x, vaksin masa kandungn dh agak nk matang?

3y ago

Sbb dekat klinik saya checkup, mmg tk bagi yg kandungan lebih 33minggu.. Jgn lupa bwk buku pink masa vaksin..

nk vaksin..tp ragu2 jgk..tnya husband, dia kata lpas brsalin..

3y ago

sis dh berapa week

I’m 25w pregnant and just got vaccinated alhamdulillah everything’s fine.

Sy sudah dose yg prtama...Alhamdulillah...31hb nnti dose yg ke 2...

Kenapa ragu2?

👍