alahan gatal

siapa2 ada pengalaman preggy alahan gatal2 penuh satu badan . boleh bagitahu apa y okayh ye . saya alaami alahan gatal y sangat terok 19weeks .

26 Balas

Halamaaakkkk cian nyerrr.... gws mommytobe🤷🏻‍♀️

5y ago

Wow sama hahahaah

Sye pon Sis. Sye kne tukar sabun mndi n xleh berpeluh 😂

5y ago

Saya tuka tak berjaya tetap sama 🤣

Avoid using Antibacterial Soap..

5y ago

Sbb kulit makin kering. Kena beli sabun utk kulit sensitif dan mosturizer. Sy hari hari sapu mosturizer utk kulit sensitif kat perut, skrg week 33 stretch marks langsung takde alhamdulillah

P klinik sis.

5y ago

Dah sis dapat macam2 ubat tapi still sama sampai dah bersalin macam tu juga 😣

F

Sama la sy sis.. Kdg x blh thn sgat sy msti mndi hilangkn gatal. Bru slese. Sis try la..

5y ago

Sama sis . Kadamg tengah malam pon mandi lau tak . Tak leh tidoo