Pati delima

Siapa yg pernah try pati delima gulsan tuk naikkan hb low..ok ke x? Brpa lama msa diambil untuk nmpk prubhan.. sy hb low, dr 11 drop ke 10.2 😥 rsau jgk xprnah drop smpi mcm ni.. skg bru 17w, #seriusnanya #pleasehelp

6 Balas

kena banyak makan makanan yg tambahkan hb juga sis.. tak boleh juga nak depends pada pati delima tu shj.. boleh ambil sayur bayam, buah jambu batu, minum air rebusan kurma merah, minum susu, makan buah kurma.. banyak lagi sumber yg boleh naikkan hb..