Bersalin di Al Islam kg baru

Siapa yg ada pengalaman bersalin di al islam... boleh tak share pengalaman...

1 Balas

Salam. Saya ada pengalaman tapi ni sebelum pkp 1.0. Alhamdulillah okay, nurse okay yang paling saya suka doc dia sangat okay. At first nak duduk dalam bilik 1 katil tapi tiada kekosongan. Tidur di bilik 4 katil pun okay cuma boleh dengar suara orang sebelah mengerang sakit dll la. Sebelum tu nak bersalin kena check up 2/3 kali macam tu sebab memang prosedur mereka. Time saya masa bersalin suami boleh teman kalau sekarang saya tak pasti. Makanan pun not bad Alhamdulillah okay 😍