Hypertension

Siapa yang semasa hamil tiada masalah darah tinggi tapi selepas bersalin ada masalah darah tinggi pula?boleh kongsikan berapa lama kena dan bila bacaan BP kembali normal?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

🙋sy detect hypertension mse 12th weeks..lps bersalin ok je sofar..n mse pregnancy pn terkawal je so xde on ubat drh tggi..yg penting jge emotions..jgn stress..dont overthinking..eat healthy..plenty of plan water..n exercise daily or 10k or steps daily..

2y ago

bg doc tinggi sebab tu kene on ubat...mmg nurse suruh bykkan berehat..malam2 pun baby tdo dengan suami😅