berpantang time raya

Siapa yang kat sini yg pernah pantang time raya and nak tnye kalau kita pantang time raya klinik kerajaan buka ke untuk kita check jaundice anak? Due date kita 23/4 ade yg sme ke?🤣#ingintahu

27 Balas

Saya malam raya... 21.4.2023... X sompek nak raso lomang ngan rendang...

saya 18/4 more lh kite berpantang.tp bukak lh kk.rs x ttp tu.

Due saya 24/4. Anak kedua, first time beranak time raya 😂

2y ago

saya pun sama anak sulung 24/4 🤣 pakat duk nganjing pasang lagu raya dkt saya 🤣🤣🤣🤣

Due saya 10/4😹 Semoga dipermudahkan urusan bersalin mommy2 smua

2y ago

Sama 🤭

Saya 25/04,tapi saya rasa awal dari tu lg🤣

2y ago

sama. saya pun 25/04. moga dipermudahkan urusan kita🥰

Saye due date 22/4 , tk dpt la nak merasa raya tahun ni😂

Samaaa! Mine is on 24/4 hahaha first babyy

Sy pun 8/4 tk thu lh tu klinik bukk ke tk,

sy 20/4 .....rasanya MCM awal😁😁

Due saya 17/4 tp ikot scan jd 23/4 hahaha

2y ago

Sama dengan sy 17 April 😁