berpantang time raya

Siapa yang kat sini yg pernah pantang time raya and nak tnye kalau kita pantang time raya klinik kerajaan buka ke untuk kita check jaundice anak? Due date kita 23/4 ade yg sme ke?🤣#ingintahu

27 Balas

due sy 25/4.. first mom..dpt la pntang mse raya🤣🤣 sy rasa kk bkk je tuk check jaundice anak..tp biase sblom kuar spital ..dorg mmg check dulu smpi okey bru kasi bwk blik..lps tu bru kite refer kk je..

Sya pun berpantang time raya,due date sy 16hb 4 tp doc kata sy bersalin awl dridpa tarikh tu sbb sy da GDM kencing manis. Klinik kerajaan buka kot depa xdak cuti raya

2y ago

Kita sme lah sis,tp sy kena bersalin awal dripda tarikh tu,sbb sya da GDM ,jd mcm 37w tu sy dh kena bersalin lah

klinik kesihatan x ttup sis even public holiday lagi2 utk cek kuning. dorg bkk khas utk perkhidmatan cek kuning bby sahaja. perkhidmatan lain mcm biase wktu weekday.

saya due 22/04 sis. anak first pulak tu 😂 semoga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin nnti. cayok mommy² semua

sayaa 20/4/..insyaallah smoga smua ibu dan bayi dlm kandungn shat smpai melahir kan aminn .dpermudahkan

2y ago

same la kita😅..

due date saya 22/4 tpi klau ikut scan 26/4 baby first trus dpat pantang masa raya🤭semoga dipermudahkan urusan kita

Buka. Tapi usually lps bsalin hsptl akn check jaundice bby dlu. If ok baru blh discharge.

Ehhh sama laa due kita. Moga Allah mudahkan urusan bersalin n berpantang kita semua 🌹

ehh sama la gn saya 23/4 🤣 raya kedua jugak tp taktauler takut awal keluar nye 😂

due saya 5/5 tp ade gdm on diet control mcm mana ye agak2 bape hari awal?