Masih kurang selera makan

Siapa yang dah masuk 16w pun masih lagi kurang selera makan. Nak makan makanan tertentu ja.😌 #16week #takseleramakan #ingintahu

8 Balas

Saya skarang dh 17w Alhamdulillah bru ade selera mkn kejap² lapar😅😅 minggu Sblm ni berat turun sbb muntah xde selera mkn nasi ckit pun x abis...

saya trimester pertama banyak makan selera pon ade.. masuk je trimester kedua selera makan kurang.. berat dari 53 jadi 51 dah.. ayoyo..

Saya pun sama. Mkn memilih. Nak yang sedap je. Kalau npk biasa2, takde selera. Bgtau mak, mak ckp anak kau ni tekak org kaya 🤣🤣🤣

saya 17 minggu da dan masih tdk boleh terima daging.. lebih suka sayur dan bilis.. tu ja la makanan harian..

alahan mual smua msih ad..msih xblh mkn sgt slera slalu xad...bru nk msuk 19mggu..

samalah kte 16w juga, masih kurang selera. mkn sbb lapar je, fikir baby je..

saya dh 19w pun masih kurang slera mkn. pastu cerewet part pilih mkanan.

Sama la Kita hehe