Pemeriksaan tulang ekor

Siapa tahu prosedur nak jumpa doktor nak check tulang ekor di klinik? Ada kena pergi kencing tak? Sebab saya ada masalah sakit tulang ekor slps bersalin. Anak saya dah besar pun masih terasa kadang².#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sama dgn sy..ank dah 2 taun..n sy peknen blk.. rase tu dtg bile duk lme sikit

1y ago

sblm ni doc swasta ngn misi kk kte sbb jd camtu sbb trauma or cedera mse bersalin tp bukan patah..ikut kn setaun tu dah ok tp sy dah 2 taun Masih terasa

maaf tulang ekor tu apa