risau

Siapa tahu krim apa sesuai ya.... Tak thu la sebb pempers ke pe.... Tp de beli la krim at farmsi

risau
35 Balas

Ank pnah mcm ni. Ada org kta kayap lah ,mcm2. Bwk p klinik. Doc bg antibiotik n ubt sapu. Alhamdulillah. Semnggu lega.

Try beli balm ni..balm ni sesuai untuk baby yg ada masalah kulit macam tu,kalau ada ruam lampin pun boleh pakai ni..

Bawak pegi klinik lah sis jumpa doktor, nanti doktor kasi ubat krim antibiotik sebab macam teruk je tu

try Renoskin sis.. manfaat dia blh tgok kt fb @ youtube.. type Renoskin.. 100% organic therapy..

jangan sapu apa2 ubat dulu takut effection. basuh dengan air suam je dulu pastu g jumpa doc ye.

cari daun sebambu, blend kering , siap blend campur ngan bedak sejuk .. tepek, mmg mujarab

Klau anak sy, sesuai guna jerslin oil je..alhamdulillah berkesan

Cuba try cream dan bedak jenama pureen.. Sy tak ingt laa pula namanya.. 😅

5y ago

Tp ank sy dah setahun 2buln

G klinik cek doc...jgn beli sebarang krim di frmasi..tkut xsesuai

Cuba sis cari krim combiderm kt mana2 pmcy.. Jga dknali sbg C. O