Bintik merah

Siapa tahu kenapa baby NB dlm 20hari dia naik bintik2 lepas tu merah2

Bintik merah
6 Balas

hii. anak sy pun nb, bru smbuh dripada bintik2 mcm ni. heat rash rasanya tu. sy tdk jumpa dr. tpi dsbabkan abg sy doktor, mmy saya bekas nurse..so dorang tahu itu apa. mmy sy ada beli cream ni. Alhamdulillah dah okay dah hee. tp apapun try refer juga dr. ya. saya cuma bntu apa yg saya tahu based experience sy. ni gmbrnya..ada dkt pharmacy.

ruam panas.. anak sy pun ada skrg 25hari.. lps discharge hospital esok tu g klinik check kuning sy bgtau nurse.. nurse sruh jumpa doc.. doc ckp ruam panas.. lps tu dia bagi krim sapu.. lama² hilang sendiri.. awak jngn picit tau.. biar je

ni ruam sbb panas. normal pada bby. as long as tak bernanah atau baby tak meragam gatal ke ape okay je. sy tnye pada nurse di kk wktu checkup sbulan ckp mcmtu so dorg kata biar je :)

Ruam panas sis. Normal untuk baby. Kalau saya biarkan je, sebab nanti hilang sendiri. Tapi kalau awak rasa makin teruk pergi klinik pakar kanak-kanak ya.

ruam panas boleh jadi . lg 1 klau ada mnum susu formula mngkin susu x sesuai dgn diaa .

Cuba tukar jenama pampers