Pernah keguguran ?

siapa sini yg pernah keguguran..ada tips tak utk mudah hamil kembali, sbb sy dh nk dkat 10bln menanti slepas keguguran haritu..emm baru ni late period, tp last2 period jgk.. sedih masih berharap..doakan sy Shafiqah Sulaiman dkurniakan zuriat tahun ini ya.. AmeenYaRabb 🤲🥲 #TqsmGuysYgMembaca #Semogaygmenantizuriatpunakanhamiltahuninijuga

19 Balas

sy 2x thn lps keguguran..lastnye utk yg ni sy try mkn jamu bidan makkah..sy mkn utk shtkn tubuh je sb last mengurut pn lbih kurg 4thn lps mse bsalin.skrg dh 7bln pgnt.sy mkn x abis pn sbotol

sy ggur jgk skli msa 6 minggu ..pastu dkter suh jarak 6bln bru mgdung..sy ikhtiar mnum jus mamom hope tu dlm dkt 2 bln tu trus lekat..ngam lpas 6bln jrak.. skg dah 27mggu dah😊💕

Sy pun mcm sis juga, sy guna opk, opk positif wajib bersama, alhamdulillah 3 bulan selepas keguguran sy pregnant, now da 3 bulan . Buah zuriat pun bagus utk ikhtiar.

Sya pernah keguguran, susa jgak nak dptkan zuriat balik.. 5 tahun bru mgandung balik, rzki tuhan dah bagi.. Skrg baru 11week..mudahan kandungan kali ne sihat" jaa

hi sis ..try amalkn suppliment amway sgt² membantu .. jiran sya 6tahun x anak skg syukur .ada 1 org ank dah.dia consisten ambil supplimnt ini je.

saya pernah gugur tahun lepas bulan 6. lepas pantang saya amalkan mamomhope tu. bulan 10 lekat. sekarang anak dah 3 bulan 😊

Tahun lepas sy pernh gugur bln 4. Alhamdulillah lepas 6 bln 10 thaun lepas lekat balik. N sekrang ni dh selamt bersalin

Aminnn, saya pernah keguguran juga. Sekarang pregnant 7 minggu. InshaAllah semoga kita di kurniakan zuriat.

3y ago

semoga dprmudahkan urusan.. AmeenYaRabb 🥰🤲

Ada, saya mkn folic acid je.