Period

Siapa sini going thru the same problem dengan period? Me after lahirkan anak pertama 2016 period dtg 2 weeks lepas habis nifas and period circulation normal dan and predictions utk next period tepat. Now having second baby 9 month dan dapat period semula selepas 3 bulan tapi circulation period tak pernah tepat dan teratur. Dapat period 7 - 8hari tapi gap utk next period tak pernah tepat walaupun dah guna apps period calculator. Anybody having the same issues here?

1 Balas

Sebelum saya mengandung juga ada masalah yg sama...tak berapa teratur. Period dlm 7 hari kadang2 5 hari, mungkin ada kena mengena dgn bf. Saya fully bf anak yg last tu sampai 4 tahun 😂 susah nak putus susu, tapi sebab saya tak bekerja, saya biarkan aja haha... Biasa utk saya first period setiap kali lepas bersalin selepas setahun.