Due mac 2023

Siapa sini due date bulan 3? Apa perasaan ? Takut tak😭😭😭 #260323

100 Balas

sy due 19/3 di awal kn ke 5/3 in Shaa Allah..rasa debar juga sbb dah 6 thn x beranak..moga Allah mudah kan urusan bersalin kita nti. aamiin

28/03.. anak ke5 tapi tetap excited, tak sabar jumpa baby.. insyaAllah semua selamat dan dipermudahkan.. aamiin

2y ago

amin amin

saya due date 31.3. Ada mcm2 dalam fikiran tapi cuba bertenang. Mudah2an kita semua dapat lalui dengan selamat ya puan :) #firstmom

due baby sama dgn birthday mummy dia hehe 20/3 agaknya baby keluar ikut due ke tak ehh? boleh matchy2 birthday dgn mummy🤭

saya due 27/03,risau tu ada tapi buat xthu je,xnak layan sgt perasaan nie😊semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua.

Sy due 11/3/2023..berdebar juge lps 7thn lbh xbersalin.. Rase mcm ank slung semula.. Moga dprmudhkn urusan semua mommies ye.

Takut, nervous, sedih.. walaupun yg ni kelahiran ketiga perasaan tu akan ada.. brg semua xprepare lagi

2y ago

sama tak sempat prepare barang lg.

due date 04/03... semua perasaan ada tapi tetap kuatkan diri sebab anak first so excited tu lebih daripada takut🥰

saya due dlm ni dan doktor bgi sama..4mac ...tpi klo bole besalin skrg skrg la..dah berat sgt dah rasa perut ni😅

sy due 1st March. still rasa seram walaupun dah 3x. 😂 inshaa Allah dipermudahkan bersalin ibu² semua ya.. 😍