Due mac 2023

Siapa sini due date bulan 3? Apa perasaan ? Takut tak😭😭😭 #260323

100 Balas

tak takut tpi excited terlebih ni nk dukung bby sndri slama ni dukung bby org je .bby sndri bolh gomoi puas2🤪

6/3.. First baby.. Rasa takut xda sgt... Lebih kpd excited... Semoga kita semua dipermudah urusan bersalin😁

walaupun dh anak number 4 perasaan takut tu ada .. semoga allah permudah kan semua urusan kita nak bsalin nnti

takut 😅 tapi banyak ikut petua orang tua tua je sekarang bagi mudah bersalin 🤪😂 #130323 #firstbaby

sya 26/03 bawa relax je.yg pntng bnykkan brdoa dn buat senaman. moga kita smua d permudahkan segala urusan.

due date saya 13/03/23 , perasaan takut tu ada cuma sya berani kan diri jak.

2y ago

Wahh sama lah kita 13/3 😍 Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang ibu2 🥰

saya 17/03 mmg dh trasa debaran nye jgk. baby kedua ni saya trse penat sgt usung perut ke sana sini🥹

due 3/3/23 walaupun Kali ke 2 debaran trase jugakk ..moga Kita smua dpermudahkan Segala urusan .

23/3/23 ank ketiga.. perasaan sama macm ank nmbor 1 .. berdebar... barang ape pon xsiap ag.

🙋🏻‍♀️sama tarikh due kita 😊 Semoga dipermudahkn segala urusan kita semua .