Due mac 2023

Siapa sini due date bulan 3? Apa perasaan ? Takut tak😭😭😭 #260323

100 Balas

29.03.2023..klu bole nak beranak awal..pregnant 2nd kali ni lain mcm punya penat..brg baby beli ckit2 je..xtau nak beli lg sbb jantina baby masi samar2..baby boy @ girl x ksah..tp klu dh tau jantina tu senang la nak shoping brg dia..dh sarat ni still driving 1jam 30mnit utk pegi keje sbb tu penat yakmattt..pregnant anak 1st dlu time pkp,byk hari kene BDR,dok umah xdela gini sgt penatnya..kali ni pn mmg try kawal mnum manis sbb xnak gdm mcm pregnant anak 1st dlu..tp dh 2x mnum air gula so far x sangkut,alhamdulillah..

1y ago

due kita sama🤭saya anak second anak first 2020 ..

biasa je sis..msuk prtgahan bulan 2 bru rsa debar²😅..due sy 10/3..skrg ni xnk fikir lg wlupn pnh ada pngalaman brsalin normal 3x..tp rsa skit kntrksi tu memg xleh lupa..skrg ni sy nk enjoy the moment wlupn prgerakan sgt² trbatas mcm 🦥..apa² pun, sy doakn smua yg bakal brsalin dipermudhkan dan selamat mngharunginya, serta ibu dan baby selamat..Aaminn

1y ago

Sama due kita sis

Sy due 10.3 tp mungkin hujung bulan 2 sy dah kena bersalin sbb sy x boleh lebih pd 38week.. Ank sulung lepas 13tahun menanti.. Umo pun dah 35tahun..tlg doakan sy dan bby selamat ye.. Mcm2 perasaan ada ni.. Bila pikir airmata auto turun. Tp sentiasa positif je la.. Sy doakan sume ibu2 dipermudahkan segala urusan.. Aamiin3x

saya due 01/03 takut,sedih,nervous msih ada lg..wlaupn yg ne kelahiran kedua,,perasaan takut tu msih ada lg..dgn keadaan saya skrg lg,,sy tmbh takut,,saya skrg gdm...kena kawal pemakanan,,berat tak blh smpi 80kg,,tp berat saya skrg 75.5kg..semoga allah permudah kan semua urusan kita nak brsalin nnti

1y ago

tak ada jg

saya due 20/03 perasaan takut tu mesti ada sbb kita mesti ada rasa siap ke tak.. walaupun kelahiran kedua sekalipun... yang terpenting doa dan percaya pada diri bahwasanya kita mampu melewati masa2 tu nnti🥰 apa2pun semoga kita semua selamat melahirkan si buah hati dengan sehat dan sempurna aminnn......❤️

Sy due 5/3.. tp ank yg kedua. Awl² hamil mmg rs tkt nk beranak sbb yg ke2 ni kena czer. Yg first dlu xtkt sgt lbh pd excited. Skrg dh hjung² ni xnk fikir sgt just enjoy the last moment menanti baby. Harap² dipermudhkn urusan semua ibu² utk bersalin nt. Doakn sy juga ye! 🥰

sya 13/03/23 due date excited,takut dan happy sebab tak berapa lama sdah..takut sebab sbelum nie first preggy gugur,second pula pramatang 28weeks tapi survive dlam 22hari je ..then now third dah 32weeks nie ttap msih rsau harap kita dipermudahkan proses bersalin nnti Ibu2 😁

Due date sy 27/03/23 Setakat ni perasaan biasa2 shj. Sambil2 tambah ilmu parenting, breastfeeding & info bersalin. Tapi bila tengok iklan promo raya tetbe rasa macam nak dekat je tarikh bersalin.. lagi2 kalu depa start pasang lagu raya..aiyooo 😆 maklum la bakal baby awal Ramadan..

1y ago

Aaminn 🤲 Insya'Allah, semoga segalanya dipermudahkan untuk kita ye mommy & baby kita sihat ❤️ Nak bersalin awal sikit, kena pujuk baby la macam ni.. mommy nak raya ni..🤣

due sy 25.3.... skrg pun dh rasa berdebar² je.. 1st baby lepas 6 tahun usia perkahwinan, lagii la rasa takut berdebar semua.. semoga dipermudahkan urusan bersalin momies semuaa yee.. aamiinn YRA.

1y ago

Hahaha awak duduk manaa

saya due 11/3..tp sbb ada GDM on diet mungkin akan beranak awal 2 minggu...berkemungkinan jgk akan czer,sebab jrk anak pertama x smpai setahun...perasaan skrg ni rasa takut & tak sabar jgk..mcm² bermain difikiran..Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua,Aamin.