Due mac 2023

Siapa sini due date bulan 3? Apa perasaan ? Takut tak😭😭😭 #260323

100 Balas

Sy due 16/3 …nervous 😅campur xsabar jugak nak tengok & cium bau bby,walaupun ni ank ke 2 yg jaraknya 5 thun dengan yg sulung.Apa pun semoga urusan kita dipermudah olehNya…

sya 13/03 heheh msih relax lagi nie wlaupun prgerakan dah terbatas sngat sbab perut dah besar nak buat kerja pun tercungap cungap nafas 😂barang baby ada yg msih belum lengkap

Due date 22/3. Nervous tapi dalam masa yang sama rasa excited nak jumpa baby. First baby. Semoga kita semua dapat bersalin normal, lancar dan dipermudahkan

saya due 15/3 tp biasa kalau pengalaman dua kali beranak...38 minggu dh bersalin...berdebar + excited nk sambut baby no.3...lama x bau baby kt rumah ni..

due date saya 4/3/23 ...baby first lagi..excited campur takot semua ada..doa jelah banyak² semoga urusan bersalin kita lancar semua Aamiin🤲♥️🥰

takutt.. lagi tkut dri kali pertama nak bsalin dlu. sebb dh tau dah sakit dia tu mcm mana😅😅. klu kali prtama takleh byg lagi mcm mana sakitnye tu.

sy 16/3 tp sbb GDM on ubat maka 2 minggu awal kne bersalin if jalan tak bkk perlu induce moga urusan kita semua dipermudah 🤲🥰 amin yra. firstmom*

sy due 16.3.. hehe.. skali kira date,dtg nervous..nk2 lg cepatnya laa hari dan masa skrg ni..ni anak kedua.. anak first 3 thn, sedih pulak.haha..

sy 9/3 ☺️ perasaan tkut tu ada tp rasa xsabar nk jumpa ank . hrini xtahu tetiba dia mengeras kejap , brenti kejap . haishh tkut rasaNya😅

due 24/3 nnti , seram nervos takut tu semua ada lelagi time nak dekat tarikh tu la fyp keluar pengalaman org lain yg tak best or seram2 😂