High Risk Pregnancy sebab ada sejarah sakit jantung

Siapa sini buku pink cop merah atau kuning ? Atau lebih tepat pregnant dan ada masalah jantung lemah ? 12 tahun lps sy ada masalah jantung bengkak , dan ini adalah pregnancy pertama saya . Saya akan dirujuk ke pakar o&g di Hospital . Saya takut .. ada ke sesiapa yg ada pengalaman atau nasihat ?#firsttimemom #bantusharing #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

banyakkn berdoa sis ..follow munajat Ustaz Farid Abu Auliya di situ bnyk motivasi yg ustaz tu sampaikan InshaAllah

mg dpmudah segalanya .aamiin