Gemuruh 😅

Siapa sini bby first due bulan 8? Dan ada gdm.. Ya Allah gemuruh rasa nya bila nk bsalin nanti😩.. sbb dkter ckp kne serah diri.. jnis sy klau skit perot nk cirit birit pun akan kejang kki tgn😭.. xthu la nanti mcm mna bila dtg contraction tu.. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

sy 1st time jg sepatutnya due awal bln 9,ada gdm dgn tekanan drh tinggi,doc suruh serah diri awal kalau baby dah matang,nervous dah sekarang,risau kena czer je

2y ago

Boleh tau doc bg tarikh tu agak2 bila tu kene serah diri. Sbb sy pn potensi GDM jgk ni. Minggu ni baru doc bgtau

sama la..saya pun due bulan 8,doc dh bg siap tarikh masuk wad sebab gdm..kalau xde tanda kena on induce..semoga kita semua dipermudahkan..amin

2y ago

Aamiin2 Ya Rabbal Alamin 🤲