Berat badan naik mendadak

Siapa sini ada masalah berat badan naik mendadak ? Hmm saya memang asalnya dah obess tapi sekarang berat saya hampir 100kg korang ada cara tak nak cadangkan ? Saya jadi sedih bila tau dengan bp low lagi 😣#ingintahu #seriusnanya

5 Balas

berat saya pun naik banyak extra 2.5kg, nurse bising. tak pasal pasal kene minum lagi air gula 21/9 nanti😭😭

2y ago

saya hari ni naik 4kg esok kena minum gula 😌pastu selang 2 hari kena cek tekanan darah..🥲harap baik2 saja buat kita semua (berat dari 77kg -85 kg)