Madu Ajaib Dari Wawa Zainal

Hi korang, saya nak tanya siapa pernah cuba Madu Ajaib Turkey dari Wawa Zainal ni? Boleh share pengalaman tak ? Sebab banyak feedback yang ckp madu no\i boleh membuat kita subur dan mudah untuk mengandung. #tryingtoconceive #pleasehelp

Madu Ajaib Dari Wawa Zainal
32 Balas

Tumpang iklan sis. I nak letgo sbb husband xbg consume pulak 😅 RM50 je. COD/Selfpickup area Rawang only. WhatsApp 01126634273. Thankyou 💖

Saya dah try madu ni memang bagus, saya amalkn bersama suami. Alhamdulillah sekarang kandugan saya da masuk 3 bulan..

5y ago

Alhamdulillah. Doakan saya jugak yea, saya pun ikhtiar jgk nk pregnnt tu yg try madu nie

Sy dgn husband pun mkn madu ni..mmg terbaik..wlaupun pahit nak menelannya.. Hehe.. Alhamdulillah skrg dah 4 bulan.

5y ago

klu ada k.mns blh amal madu ni tak

sy ada try jgk.. xsempat nk hbis kan madu nie Alhamdulillah dh lekat.. ramai yg bg feedback positive..

Sy mkn ni jadi pening.. skit kepala jdi berat sgt.. kdg mkn sblm bsma last2 tdo smpai kepagi..

4y ago

sama... saya dgn suami jd weak sgt... so kami stop consume...

salam sis.. sis dah cuba mkn ke madu ajaib ?? ok ke, sy baru order .. moga ada rezeki saya🥹🤲🏻

Pernah dgr pasal madu turkey wawa zainal ni bantu org pregnant, tp tak tahu lah betul ke tak.

Tahun lepas Ikhtiar nak mgndung consume smpai 3 botol, tapi belum ada rezeki masa tu 😊

xserasi ..mkn skli dua sudu..sakit kepala sgt .pstu trus stop haha . jd pekasam dlm laci

Sy pernah.. Makan sebotol, alhamdulillah rezeki.. Sekarang dah 11mggu😊..

5y ago

Yeke alhamdulillah. Doakan saya jugak yea, try mkn nie pun sebb ikhtiar nk pregnnt jgk