Siapa pernah minum susu r rayyan..nak tgk feedback..baby lahir ada kuning tak atau ada sangkut gdm

Siapa pernah minum susu r rayyan untuk ibu hamil tu..ada sangkut kencing manis x? Dan baby lahir kuning juga ker x?sy skng tgh jga2 makan takut2 sangkut gdm dan baby kuning waktu lahir..😂 sy mkn tak banyak pun untuk 18 weeks ni masih masih biasa2 jer..cuma nak berjga2 ja..🤭#seriusnanya

1 Balas

minum susu marigold hl je. rendah gula, ade folic acid tmbhn dlm tu.

2y ago

mana lah tak risau wak..pengalaman lalu mengajar erti berjaga2 haha benda tak diduga pulak terkena, tu yg seboleh2 nya awal2 ni nk bersedia semasa mengandung dan selepas melahirkan tu..selain dr tu mmg berserah lah kepada allah..🤭