Susu wildan

Siapa pernah cuba susu wildan? Tiada ksan sampingan tak? #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Saya minum susu ni.. daripada tahu pregnant smpai 5 buln.. Alhamdulillah.. ada GDM.. tapi paras gula yng terkawal.. buat bsp pun okay.. dr pun syorkan saya terus minum susu ni.. sebb hb pun cantik..

1y ago

Sis mnum yg perisa ori ni ke or perisa pape pn tkpe?Sb sy pn sangkut gdm risau tinggi

Saya. Tak sesuai dgn saya sbb saya alahan gula tambahan yg ada dlm susu tu. So, minum je cirit.