First baby

Siapa pernah amalkan supplemt neurogain ? Dan berapa bulan baik utk diamalkan #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

34w baru start makan sbb baru tahu and dah tanya doc kata patut amik masa awal pregnant tp kalau nk amik boleh sempat lagi sebelum bersalin . So saya baru consume neuro ni

1y ago

Sempat

sy amek ank slong hari tu prot 7bulan..anak alhamdulillah xsempat sthun dah berckap..berjalan 8 bulan..perkembangan dia smua cepat😚ni prgnant ank no2 pun ambil 7bulan

1y ago

sis ambik berapa biji ye sehari tu? dan minum dgn air masak biasa ke ?

Sy start ambil perut 7bulan..ada baca artikel ckp jgn ambil awal..nanti anak hyperaktif...sebaiknya 7bln keatas...

1y ago

Sempat lagi kan 32w

tak pernah. sepanjang pregnant makan maltofer n vit c je

sebaiknya 7 bulan keatas

Tiada pengalaman