Pregnant ke tak

Hi siapa pernah ada pengalaman sbulan buat upt. Smua result positif Tapi samar2 . Bila tnya dktor pakar dia kata saya tak mengandung. Tu mcm kandungan kimia saje. Sbb dktor tu kata dalam badan kita ni ada hormon dia mcm pregnant Tapi tak pregnant pun sbnrnya. Cmtu lah. Saya pun dh konfius mcm mna. Klau buat upt 2 3 hari positif Lpastu negatif saya tau lh tu mcm kandungan kimia. Tapi Kalau dh sbulan buat upt msih positif, Tapi sbnrnya x pregnant pun. Tu saya pelik 😂

12 Balas

P klinik lain

2y ago

Kdg2 masih awal sbb tu tak nampak apa2 sis . Mcm saya 5 minggu bru nampak kantung kecil mcm duit syiling , 9 minggu bru nampk janin baby . Mungkin masih awal tu . Awk tunggu lagi 2 minggu inn shaa Allah dah boleh nampak baby

ade pic upt x

2y ago

Ni awl bln 5 pnya. Saya risau jdi hri2 lh cek. Cuma samar2 je