Due date 1/04/2023

Siapa mummy² kat sini yg sama Due dgn saya? Hihi. First time mummy, sangkut pula gdm tapi alhamdullilah terkawal. Makan je semua tapi cek sendiri kt rumah ok je bacaan. Tapi tak best sbb saya ada asthma. Penat batuk, makan ubat batuk apa semua batuk tak stop pun. Letih batuk je #firstbaby #firstmom

7 Balas

lebih kurg je due date kite. sy 3/4. and ade asthma juga. pernah warded sbb asthma mse 11weeks. batuk smpai rse nk tercabut urat perut. Semoga kita dikurniakn kesihatan dan dipermudahkn sgla urusan 🤲🤲

samalah kita asma..sampai kena warded 1mlm haritu paru² ada jangkitan..oksigen cantik tapi dia punya semput fuhhh..saya 14/4/23

Cuba potong orange kecik2 lepastu tabur garam then makan..takmasin pun..boleh kurangkan sikit batuk tu

saya 7/4/2023 alhamdulillah tak sangkut gdm

4/4/23 sama batuk2, asthma lagi tak best.

Cuba minum lemon kosong atau tambah madu

2y ago

dah juga tu sis, tapi tetap tak elok. Batuk ni dpt dari 2nd vacc berlanjutan sampai jadi asthma. Tak baik baik sampai la skrg. Bila batuk je akan triggered jadi asthma. Dr ada bekalkan inhaler coklat tu tapi saya tak suka guna tu sbb bila spray dia akan triggered saya rasa nak muntah pulak hahaha

saya sis.due sama :)