Tanda- Tanda Bersalin

Siapa mommy2 sini yg ada pengalaman brsalin selain pecah ketuban dan alami lendir berdarah?Boleh tolong share kan..☺

1 Balas

Sy nak masuk 39 weeks takde tanda..pergi checkup doc tanye ade sakit2 tak. Sy ckp takde pun. Doc ckp kalau ada sakit,dia nk cek bukaan. Tp sy bagi je doc cek..rupenye dah 3cm.lepas doc cek,keluar darah. doc nk admit,sy taknak.sy ckp nk balik dlu n bertenang.sempat sy balik kampung ambil mak.masak otw balik dr kampung,rase mcm nk senggugut. Petang baru admit,masih x sakit...sampailah dah 6cm baru sakit😁

4y ago

Fuhhh..smpat lagi balik kg rasa mkanan mak...😂😂😂