Research sana sini

Siapa macam saya google sanasini sebab nak kill time sampai end of first trimester ? 😅🤣#firsttimemom #firstbaby

3 Balas

Saya pulak tak tau nak buat apa dulu. Cari package apa. Kadang2 nak skip ja semua content yg lalu kat fyp 😂 nak rehat ja.

Rasa lama btul 1 trimester nii .. bdn dh lemahh. Mkn ja muntahu hmm berhrp cptla msa brlaluu

Tak prefer sbb nnt anxiety. 😅

5mo ago

Pastu buat apa eh ahahah saya kadang tk tau nk buat apa dah keje rumah kalau siap terus kat phone adoi