Anak tak nak makan dan pickyeater

Siapa kat sini dulu anak langsung tak nak makan, tapi sekarang da boleh makan macam macam jenis. Boleh share tak apa ibu ibu buat. Any tips? Anak sy dah 2 tahun 2 bulan, susah betul nak makan. #pickyeater #pickyeatertoddler #taknakmakan

2 Balas

4w ago

Alhamdulillah. Nampak ada kesan positif tu. Ank makan pun da syukur kn. Xmkn risau benor. Btw thankyou ya awak ❤️

Anak2 saya semua gitu Akan tahap anak2 macam bosan dengn makanan harian dia

4w ago

Bukan anak2 taknak makan Mungkin dorang nak tukar selera Anak saya pernah nak makan roti jaaa Pernah jugak nak makan jenis pasta mee bihun gitu Pernah nak nasi goreng jaaa Sekarang selera makan nasi ayam So hari2 nasi ayam Kadang saya buat chicken chop, chicken pop corn, chicken fingers Asalkan dorang makan Lepasni taktau lagi