Due 28 April 2023

Siapa kat sini due tarikh ni? anda semua dah bersalim ke belum? Saya belum :( doakan saya dipermudahkan bersalin #firstmom

16 Balas

Due date 28/4, dah bersalin 17/4, pecah/bocor air ketuban awal.. Bersalin czer sebab menahan sakit contraction lama sangat sampai demam.. Last2 kena czer, sbb jantung baby dah laju sngt, perut saya sakit dan mengeras tkut ada jangkitan kuman.. Tapi alhamdulillah Allah permudahkan walaupun czer.. Skrg dah 11hri berpantang.. Semoga sis dipermudahkan bersalin yer.. Ibu anak sihat Aamiinn..

1y ago

Allahumma Aamiin Ya rabbal alamin Alhamdulillah tkasih awak..

Saya due sama dengan awak. Belum bersalin juga haha. Pagi tadi checkup kat kk, nurse dah bagi date untuk serah diri. Lepastu jumpa dr tiba tiba kena refer hospital harini sebab air ketuban ngam ngam 8 je. Tak tahu la apa nasib harini sebab tengah menunggu lagi kat hospital 😆

due date saya 30hb April nnt, still takde tanda2 lg cuma ada rasa false contraction je. semoga kite dua dipermudahkan urusan bersalin kite ye😊

1y ago

Aminnnn semoga baik baik untuk kita🤲

Sya due 27/4 alhamdulillah selamat bersalin 29/3 . Bersalin normal sekarang berpantang dh 31 hari. Semoga sis dpermudahkan bersalin.

due sis 2.5, bersalin czer 21.4 sbb pecah ketuban,laluan lambat buka n baby da berak. semoga awk dipermudahkan urusan bersalin awk 🥰

1y ago

Tahniahh. Aminnnn terima awak doakan saya❤️

moga sis turun tanda sebelum due date .. n selamat dipermudahkan bersalin ye.. saye due 29/04/23 pon belum bersalin lagi🥲

1y ago

Aminnn semoga kita dua selamat bersalin ikut due 🤲

Sy due date 26/04 tp alhamdulillah dh bersalin 22/04 raya 1st sbb sakit contraction dh sakit sgt n laluan dh buka.

Due 29/4. Dah bersalin 22/4. Raya pertama. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak nanti🫰🏻❤️

1y ago

Aminnnn terima kasih atas doa awak🤲✨

saya pun sama 28 dan belum bersalin. sama2 doa ya sis semoga Allah mudahkan kita selamat bersalin nanti

1y ago

Semoga Allah mudahkan kita berdua aminnnnn

due 1 may, 14 da kluar 🤣 contraction mula dan ank lahir tarikh yg sama 🤭 alhamdulillah