Due bersalin

Siapa kat sini due bersalin dia sama macam saya 23/11/2020.Saya tak ada tanda nak bersalin lagi orang tgok perut pun cakap perut tak turun lagi. #firstbaby

2 Balas

sy ank first dlu tpat2 EDD bersalin. keluar spotting 2 hari sblm. malam before edd baru contraction. ni ank ke 2 pn EDD 23/11/2020. X tahu la bila ni gamak. tanda pun takda lagi keluar..dah sakit abis dh pinggang semua

4y ago

kan..sy pun jeles..tkpelah..kita doa baik2 jelah..yg penting dia msti dikluarkan.hahahaha

saya due bersalin 23/12 tapi banyak yg ckp perut dah trun😂 , semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin😘

4y ago

Samala, sy pun 23/12 /2020. Ramai ckp perut dh turun