JAHITAN BERSALIN TERBUKA

Siapa kat sini ada pengalaman jahitan bawah tu terbuka ? Boleh cerita kat sini tak macam mana boleh sembuh? Ambil masa brapa lama ? & Ada bau tak ?#ingintahu #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

klau jahitan terbuka.. luka berbau.. tmpat jahit kemerah merahan / kluar nanah terus ke hospital ya.. terkena jangkitan kuman bahaya.. klau ckit je terbuka inshaAllah cpat baik klau jaga luka & mkn dgn elok.. klau besar pun sama jgk.. sis bersalin normal ke ?