Tasneem Naturel

Siapa kat sini ada pakai set Tasneem Natural balm utk newborn baby? Ok ke?

3 Balas

Saya tak pakai set. Tapi saya beli yg tasneem T-rub untuk baby yg ada masalah penghadaman, sembelit atau angin. Saya guna tu okay. Cuba bila saya guna tasneem skeenz pada ruam anak saya, kulit dia jadi kering sikit. Jadi saya stop pakai tasneem skeenz. Saya just pakai 2 produk ni

Saya gina T-Rub memang bagus xde masalah sembelit. Bagusnya balm tasneem ni sesuai juga untuk dewasa. Saya guna Cf-Rub bila selsema sapu² kt hidung mmg elok sangat ❤️

Saya pakai sleep time,calm time dgn calm bath..