Due Minggu Ni (Ogos 2023)

Siapa due minggu ni dan baby masih takmau keluar? 🤣 Alahai anak, puas pujuk ajak keluar. Mummy dia due khamis ni, tapi satu tanda nak bersalin pun takdak. Baby boy memang mcm ni ke? Sejenis suka duduk dgn mummy dia lama-lama haha #fullterm

15 Balas

saya due rabu ney tp still takde tanda2 lg😂harap tak overdue la

due 29/8 baby masih selesa dalam perut 🥲 takde tanda lagi alahai

1y ago

itulah sis mungkin sebab mak dia makan sedap2 tu yang syok dia duk dalam peyut 🤣

Due sy esok 22/8 baby masih tknk keluar kene serah diri 26/8

sama la due jumaat ni.. tpi tkda tanda2 lagi pun 🫢

Sy due hrini 21/8 . Tp still tkda tnda.