2021..Moga ada keajaiban

Siapa due date tahun dpn?..harap tahun 2021 suami boleh teman masuk labour room.. ameen🤲🏻🥰 Org kata kalau suami teman kita jadi manja, xnk teran lah ape..tapi bg saya kalau ada suami, kita makin semangat nak teran...sbb suami sumber kekuatan💕🥰 Semoga covid cepat hilang..2021 bebas covid #firstbaby

2021..Moga ada keajaiban
185 Balas

ehh sama la due kita skrng ni😅 .. Ank first pon dulu due mcm tarikh ni juga tpi dia klua lbh awal 7/7 😅..

sy due hujung bulan 6.. harap2 covid da reda bole laa husb teman sbb yg sy dgr masa ni suami x bole temankan..

Ehh kite bulan yg sama lh, insyaallah due sy 26/7/21.. Aamiin yra.. Mudah2ankn nk gak suami ada bersama nnti

sama lah kita sis. bulan 6 juga ni. harap2nya tahun depan suami boleh masuk labour room ye. #firstbaby

saya in sha allah due date 15/7/2021-ank ke 2..semoga kita semua dipermudahkan urusan...aamiin...

4y ago

saya due date tahun depan.. 16/7/2021 😁 doakan saya.. anak ke-2.. kandungan ke-3. kandungan ke-2 sebelum nie gugur. 21/9/2020 gugur. 9/10/2020 period...and terus lekat. Alhamdulillah..

saya pulak due 24 July 2021, amiin amiin. semoga ada rezeki suami dapat teman kita dalam labor room

Saya due May 2021, 1st child ni harap sngat husband bole masuk sma dlam labour room nti.. 🙏

4y ago

Kta doa yg baik2 ya sis, smoga smua urusan kta d permudahkan, kandungan kta sihat2.. Amen 🙏

Saya due اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ Bln 5. Beberapa hari lepas raya sikit hehehe

due sy 15/7/2021..tp sebab history 3 kali czer..kali ni pilih tarikh 1/7/2021 la nak bersalin..

Insya Allah saya 10/7/2021. Semoga semuanya dipermudahkan untuk kita 🤲