Positif covid masa bersalin

Hi siapa di sini yang positif covid masa bersalin😖 .. sedih tak dapat nk peluk nak cium baby lps bersalin . Dapat tgk sekejap je . Ni pon doc tahan 7 hari dekat wad sebab covid .. #firstbaby

1 Balas

Mudahan Allah sembuhkan puan dgn baik tanpa mudarat. Saya tiada pengalaman , cuma saya minta puan bertenang, didik diri utk bertenang utk pulihkan diri fizikal dan mental.. insya Allah, dah pulih dpt jumpa peluk cium baby puas2 ya. 🤲🌻

2y ago

🌻