Mohon share pandangan ibu yang makan obimin

Hi siapa dekat sini yang consume obimin tapi badan terlalu panas sampai takboleh tidur? Dah 4 hari dan semalam hujan tapi saya berpeluh sampai basah baju #seriusnanya #ingintahu

5 Balas

kdg bukan sbb obimin, kdg sbb pmbawakan, tapi tak tau pulak mgkin obimin kesan kat sis mcm tu, kalau saya akan mual n pening makan obimin, kdg tu smpai muntah, makan obimin muntah😅.

2y ago

my doctor suggest letak obimin tu dlm freezer, then you can consume after that.i pun telan ubat tu prnah muntah, dr cakap bau fish oil dkt ubat tu thats why dia suggest letak dlm freezer nk elakkan bau dia buat mommy termun🤮