Pregnant selepas gugur

Siapa boleh bagitau if after gugur senang tak nak pregnant balik? 2 kali saya gugur 1st wktu baby 8 bulan terbersalin sendiri bcause suami xde n xde bantuan... 2nd kandungan 3 bulan lbih but turun darah... Macam mana nk pregnant balik ye... please saya nak sangat baby lagi... #pregnancy #bantusharing #mommybuntu #seriusnanya #Nanya #jangandibully

3 Balas

macam saya.. selepas 6 bulan gugur baru saya pregnant balik.. tu pun akk ipar suruh makan asid folic sebelum pregnant lagi.. sebulan saya makan asid folic lepas tu lekat.. tapi tak tahu la sebab asid folic atau tak.. cuba la ikhtiar.. kalau ada rezeki tak kemana..

Bergantung pada rezeki. Sy setahun baru lekat balik

tiada jawapan???