Due Date Aidilfitri 2022

Siapa bakal beraya dalam pantang nantj 🙋🏻‍♀️ Meh la share tarikh due mummy² semua. Saya 29/4/2022, semoga Allah permudahkan segala urusan kita, Aamiin #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Saya due date bulan raya. 29/5/2022 tapi tula risau keluar awal kan. Tapi sempatlah merasa ketupat rendang apa smua tu sebelum bersalin hihi. Amin2 moga moga urusan kita dimudahkan ye🤲🏻❤️

2y ago

Haah btul tu sis huhu kalau pantang nanti tak dptlah makan smua tu🥲 hehe