Pengalaman gugur?

Siapa ade pengalaman gugur? Nak tanya dah bleeding dengan sakit contraction dah masuk 2 hari dah tp kantung masi tak keluar. Semalam scan masi ade lagi kantung. Bila kantung akan keluar ye? Sakit sngat perut ni mcm nak terberanak😭😭😭 Doctor kata kalau keluar mcm isi ikan bawa dtng hospital. Tp so far xde lagi keluar. Keluar darah dengan blood clots je. Perut pun sakit sngat ni. #firstbaby #pregnancy #firstmom

3 Balas

Sis cuba beli jamu utk pelancaran darah n beli air nenas

2y ago

Dah gugur dah smlam sis.. complete misscarriage takyah cuci dah.